divendres, 3 de març del 2017

L'alçada de la girafa












 Avui ens hem mesurat i hem descobert que necessitem tres nens de la nostra classe per mesurar com la nostra amiga Carla.  Les girafes podem arribar a mesurar més de  5 m d'altura, però la nostra amiga encara és una girafa petita, la seva mida no arriba als 3 metres.

dimarts, 28 de febrer del 2017

EXPOSICIONS PROJECTE

Hola famílies!!!! Avui hem començat les exposicions del projecte de les girafes!


El nostre company Bruno ens ha explicat on viuen les girafes. Per fer-ho ens ha portat un mural que ha fet amb la seva germana i la seva mare. Hem pogut observar on vivim nosaltres i on viuen les girafes. També ens ha explicat que a la sabana africana, que és on viuen, estan en llibertat.

El nostre company Marc ens ha explicat que mengen les girafes. Per fer-ho ens ha portat un mural que ha fet amb tota la família, la seva germana, el seu pare, la seva mare i la seva àvia l'han ajudat. Les girafes mengen fulles dels arbres i veuen aigua del riu. Les fulles que mengen són de les acàcies.


El nostre company Eithan ens ha explicat com són les girafes. Per fer-ho ens ha portat un mural que ha fet amb el seu pare i la seva mare. Les girafes tenen el coll molt llarg, per poder arribar a les fulles dels arbres, quan neixen beuen la llet del pit de la mare. Són més altes que els elefants i que els altres animals de la sabana.



L'Ainara ens ha portat un ninot d'una girafa i un mural en el que hi ha una fotos. Ens ha explicat com neixen les girafes. També ens ha explicat que les girafes beuen aigües amb les potes obertes. I que viuen a l'Àfrica!


L'Hugo Payer, ens ha portat un mural on explica que mengen les girafes. Ens ha explicat que mengen fulles de acàcies que per poder arribar a elles a d'estirar el coll.
El Diego ha portat un mural en el que explicava com son les girafes. Ens ha explicat que havia enganxar les taques de les girafes i que totes eren diferents.





L' Isabel ens ha portat una maqueta en la que hi havia varies girafes, i dos arbres. L' Isabel ho ha fet molt bé perquè ens ha explicat on havien de posar cadascuna de les girafes.


El nostre amic Marc ens ha portat un mural en el que hi havia moltes coses amagades. Els amics de la girafa estaven amagats darrera d'una foto! Hem gaudit molt buscant les sorpreses.
El nostre company Daniel ens ha explicat com són les girafes. Per fer-ho ens ha portat un mural i un pot per posar els llapis. El seu pare i la seva mare l'han ajudat. Les girafes tenen taques diferents depenent del país on han nascut. Mengen fulles dels arbres, herba i fruits. Dormen de peu i només dues hores al dia. La seva llengua és llarga i de color negra.



El Mario ens ha portat un mural molt bonic en el que hi havia una girafa. Ens ha explicat que mengen fulles dels arbres i que viuen a Àfrica. 




 La nostra companya Ainara ens ha explicat com neixen les girafes. Per fer-ho ens ha portat una maqueta de la sabana espectacular! El seu pare i la seva mare l'han ajudat. Les girafes bebès estan 15 mesos a la panxa de la mare. Quan surt el bebè girafa cau a terra, i de seguida comença a caminar. Els bebès girafes beuen llet de la seva mare.

El nostre company Pol ens ha explicat com són les girafes. Per fer-ho ens ha portat un mural molt bonic que ha fet amb la seva mare i el seu pare. Les girafes tenen el coll molt llarg, quatre potes, tenen taques a la pell, la llengua de color morada i dues banyes al cap.



  El nostre company Asier ens ha explicat que mengen les girafes. Per fer-ho ens ha portat un llibre molt maco que ha fet amb la seva mare i el seu pare. Les girafes mengen uns 15 kg de fulles, branques i fruits al dia. També mengen herba del terra. Quan neixen beuen llet de la seva mare. Són remugants. Beuen molta aigua.




La Daniela ens ha portat un mural en el que hi havia fotos de girafes. En el mural  ens explicava que  les girafes mengen fulles de les  acàcies i que beuen aigua amb les potes obertes.


El Liam ens ha portat una  maqueta feta per ell en la que podíem veure a les girafes i als seus amics, la zebra i l'elefant. El Liam estava molt content de la seva obra.





La nostra companya Ariadna ens ha explicat on viuen les girafes. Per fer-ho ens ha portat una maqueta molt divertida que ha fet amb la seva mare. Les girafes mengen fulles dels arbres, viuen als prats i sabanes. També hem pogut observar, on viuen els diferents animals del món.




  El nostre company Enzo ens ha explicat com neixen les girafes. Per fer-ho ens ha portat un mural que ha fet amb la seva mare. Les girafes viuen a Àfrica, i tenen els fills a la panxa. Quan neixen prenen la llet dels pits de la seva mare.


 El Daniel ha portat una girafa super gran! També ha portat fotos per enganxar-les en les diferents parts de la girafa. Ens agrada molt tenir a classe a la nova companya: La girafa!

La Paula ens ha explicat com neixen les girafes. Ens ha dit que beuen bibi si no està la seva mera i que també d’excursió. Ha explicat moltes coses! 


 La nostra companya Irene ens ha explicat que mengen les girafes. Per fer-ho ens ha portat un mural que ha fet amb la seva mare. Les girafes mengen fulles dels arbres i beuen aigua del riu. A mesura que es van fent grans van creient molt i es fan grans.

El nostre company Joel ens ha explicat moltes coses de les girafes. Per fer-ho ens ha portat llibre i un fotocall que ha fet amb la seva mare i el seu pare. Quina passada!!! Les girafes són animals mamífers i vivípars. Neixen dins la panxa de la seva mare i s'alimenten de la seva llet al néixer.

Les cries estan a la panxa durant 15 mesos. S'alimenten de la llet de la mare fins a l'any aproximadament i al cap de divuit mesos són independents.

Aprofitant el fotocall tan maco, ens hem fet fotos tots els nens.















Avui els ha tocat el torn al Victor i al Yeray.
El Victor ens ha portat un llibre molt bonic que han fet a casa. Ens ha dit que el seu pare ha fet paper machè i que amb ell havia fet la forma d’Africa que es on viuen les girafes. Hens ha explicat que a Àfrica hi ha dos èpoques la humida i la seca.



El Yeray ens ha portat una maqueta en la que hi ha dues girafes mengen fulles dels arbres. Ha fet un sol i un arbre super bonic. I un riu de plastilina!




     La nostra companya Vanesa ens ha explicat com són les girafes. Per fer-ho ens ha portat un conte molt divertit. Les girafes mengen les fulles dels arbres. Tenen quatre potes, una cua, moltes taques i un coll molt llarg.


 La nostra companya Clàudia ens ha explicat moltes coses de les girafes. Per fer-ho ens ha portat un mural que ha fet amb la seva mare i el seu germà . Les girafes mengen fulles dels arbres i fruits. Tenen quatre potes, una cua, moltes taques i un coll molt llarg. Dormen dues hores al dia i viuen a la sabana.


 

L'Hugo Guerrero ens portat un trencaclosques molt divertit. El mateix ho ha muntat per explicar-nos que les girafes tenen el coll molt llarg, per poder menjar les fulles dels arbres.

L' Ivette ens ha portat un mural.  Ens ha explicat com neixen les girafes. Ens ha dit que quan neixen les girafes la mare neteja a la girafa petita amb la llengua.  






 La nostra companya Clàudia ens ha explicat com neixen les girafes. Per fer-ho ens ha portat un dibuix que li ha fet la seva tieta i dues titelles que ha fet amb la seva mare. Les girafes neixen de la panxa de la mare, en sortir ja saben caminar. Les girafes de la selva, quan neixen beuen llet de la mare. Les girafes del zoo prenen biberó com els bebès.




El nostre company Asier ens ha explicat com són i que mengen les girafes. Per fer-ho ens ha portat quadre de roba que ha fet amb la seva mare. Quina passada! Les girafes mengen les fulles dels arbres. Tenen quatre potes, una cua, moltes taques i un coll molt llarg.

   El nostre company Hugo ens ha explicat moltes coses de les girafes. Per fer-ho ens ha portat un mural molt bonic que ha fet amb la seva mare. Les girafes tenen el coll molt llarg, quatre potes, tenen taques a la pell, la llengua de color negra i una cola. També ens ha portat unes imatges de girafes i un conte molt divertit!!



  La nostra companya Romina ens ha explicat on viuen les girafes. Per fer-ho ens ha portat unes imatges. Les girafes viuen a la sabana, amb la seva família i els seus amics. La Romina també ha portat una girafa per a cada nen.

L’Aidán ens ha fet una maqueta divertida. També ens ha explicat que les girafes mengen fulles dels arbres. Y que ha ficat un palet dins de la plastilina par que no caiguin les branques.


L’Ariadna ens ha explicat que les girafes viuen a la sabana. Ens ha ensenyat moltes fotos sobre la vida de les girafes. Ens ha explicat que les girafes beuen aigua amb les potes obertes! Quina cosa més curiosa!

L’Erea ens ha portat un llibre on explicava com neixen les girafes, a més ha portat un trencaclosques. Hem après molt sobre els embarassos de les girafes.

L’Héctor ha fet un trencaclosques d’una girafa. Hem gaudit molt jugant amb ell.





  El nostre company Pep ens ha explicat que mengen les girafes. Per fer-ho ens ha portat un mural molt bonic que ha fet amb el seu pare. Les girafes mengen fulles dels arbres, herba, fruits i floretes del terra. Beuen aigua del riu, per fer-ho obren les potes per no caure. Tenen una llengua de color negre i no masteguen el menjar.


El nostre company Zack ens ha explicat com neixen les girafes. Per fer-ho ens ha portat un mural mot bonic que ha fet amb la seva mare i el seu pare. Les girafes surten de la panxa de la seva mare. Quan neixen poden fer un salt de fins a dos metres d'altura, i cauen perfectament a terra. L'embaràs d'una girafa dura 15 mesos.






LA Judith ens ha fet un llibre chulísim!


.
EL Martí ha explicat que les girafes comen fulles dels arbres que hi ha a la sabana africana




 El nostre company Alan ens ha explicat com viuen les girafes. Per fer-ho ens ha portat una maqueta molt divertida que ha fet amb la seva mare. Les girafes mengen fulles dels arbres i herba del terra. També ens ha ensenyat unes imatges súper boniques de la sabana, i hem parlat dels color que te el cel quan s'amaga.


La nostra companya Carla ens ha explicat com són les girafes. Per fer-ho ens ha portat un mural que  ha fet amb la seva mare. Les girafes mengen fulles dels arbres. També tenen un coll molt llarg, amb pels al darrera. Tenen moltes taques, quatre potes i una cua. A les girafes bebès els hi donen biberons amb llet.


El nostre company Héctor ens ha explicat com mengen les girafes. Per fer-ho ens ha portat un mural molt original que ha fet amb la seva mare. Les girafes mengen fulles dels arbres, per això tenen el coll tan llarg, beuen aigua del riu, i per fer-ho obren les potes. 


La nostra companya Adriana ens ha explicat moltes coses de les girafes.  Ens ha portat un llibre i una girafa que ha fet amb la seva mare. 
Les girafes mengen fulles i beuen aigua cada dos dies. Els mascles i algunes femelles tenen tres banyes. Viuen a la sabana. Tenen una llengua de color negra.  Els mascles i les femelles mai es barallen entre ells. Els nadons mamen la llet del pit de la mare. Hi hem descobert que hi ha una girafa de color blanc. 





El Nacho ha fet un mural molt chulo on estaven tots els amics de les girafes.




L'abril ens ha explicat un conte sobre una girafa embarassada.




La Valeria ha explicat com eren les girafes i que tenen dues banyes al cap.





El nostre company Dylan avui ens ha portat aquesta espectacular maqueta. Ens ha explicat que les girafes viuen a la selva, però no viuen soles, estan acompanyades pels seus amics: els elefants, lleons, rinoceronts, hipopòtams, tigres... A la selva tenen rius, on poden anar a beure aigua.


La nostra companya Aina ens ha portat aquest mural tan maco. Ens ha ensenyat la titella de la girafa, feta amb roba, amb ajuda de la seva mare. Amb ella hem après que les girafes tenen dues banyes, dos ulls, un nas, una boca, quatre potes i són de color groc i amb taques marrons.

El nostre amic David ens ha explicat que les girafes mengen fulles dels arbres i que quan beuen aigua dos d'elles es queden vigilant, per si de cas venen els lleons....